Škola plivanja Požeškog športskog saveza održat će se i ovog ljeta

Autor: D.K.

Tradicionalna ljetna Škola plivanja Požeškog športskog saveza će se održati i tijekom ovog srpnja na Gradskim bazenima u Požegi jer je Savez dobio dozvolu za organizaciju škole od Županijskog stožera civilne zaštite i županijskog epidemiologa Ante Vitalije.

Upisi će ove godine biti online, suglasnost i prijava će biti objavljeni na stranici Saveza, a sve uplate će također ići preko žiro račun Saveza.
U školu će se moći upisati djeca od najmanje 4 godine starosti. Škola plivanja će trajati 15 radnih dana (od ponedjeljka do petka). Djeca ce biti raspoređena po grupama znanja plivanja, svaka grupa po 2 školska sata dnevno.

Sveukupno će obuka trajati 30 školskih sati. Radit će se u dvije kategorije: 1. Obuka neplivača, 2. Usavršavanje plivačkih tehnika. Na kraju obuke bit će kao i svake godine organizirana završna provjera i dodjela diploma polaznicima. Školu plivanja će voditi profesori kineziologije.

Prošle godine u Školu plivanja Požeškog športskog saveza bilo je upisano 423 polaznika. Svi detalji oko točnog termina održavanja škole kao i sve ostale informacije bit će poznate u četvrtak, 18. lipnja kada Izvršni odbor Požeškog športskog saveza na svojoj redovnoj sjednici donese sve potrebne odluke oko organizacije i provedbe Škole plivanja.

Izvor: Požeški športski savez

Foto: Arhiva, pozega.eu

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88