Sjednica predsjedništva HDZ-a u Venju pokraj Kutjeva

Autor: DK

VENJE / KUTJEVO – Predsjedništvo HDZ-a na čelu sa predsjednikom Tomislavom Karamarkom održalo je svoju sjednicu u Venju pokraj Kutjeva na kojoj su izabrani koordinatori za predstojeće parlamentarne izbore.

-Koordinatori u izbornim jedinicama biti će viđenije osobe koje su do sada pokazale uspješnost u svim dosadašnjim izborima, a svaki će koordinator imati zamjenike i pomoćnike. Njihova će biti zadaća kreirati liste s mladim i uspješnim ljudima – naglasio je Karamarko te dodao kako se sada stvara mreža ljudi koji su zaduženi da se dobijemo izbore.

-Naš gospodarski program krajem šestog mjeseca će biti na Predsjedništvu stranke koji će HDZ-u donijeti dvotrećinsku većinu u Saboru i imati ćemo sve preduvjete i kvalitetu za ostvariti takav rezultat. Jedino sami sebe možemo pobijediti. Želimo osvojiti što veći postotak glasova. Pokrenuli smo HDZ-ov stroj. rekao je Tomislav Karamarko, a na upit novinara u kojoj će izbornoj jedinici on biti nositelj liste nije htio odgovoriti jer, kako je rekao, o tome se još ne razgovara.

Karamarko je još po ne zna se koji put prozvao Vladu i zatražio da se odredi datum izbora jer to smatra odgovornošću prema građanima koji zaslužuju imati informaciju o tome kad će se birati nova vlast.

-Pozivam premijera Milanovića i predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović da ne stvaraju tenzije oko obilježavanja obljetnice Oluje. Poznato je da je predsjednica vrhovna zapovjednica Hrvatske vojske. Očekujem da će razum prevladati i da će sve biti u Kninu. – rekao je Karamarko.

Zašto se održala sjednica Predsjedništva HDZ-a u Venju predsjednik Karamarko otkrio je kako su se odlučili doći na područje Požeško-slavonske županije iz razloga jer je HDZ apsolutni pobjednik u svim gradovima i općinama te županije.

–Na ovaj način dajemo signal našim poljoprivrednicima u kojem smjeru će ići naš program. Kutjevo ima najmlađeg gradonačelnika Josipa Budmira koji je u samo godinu dana uštedio četiri milijuna kuna, uveo racionalizaciju i smanjio si plaću 30 posto – zaključio je Karamarko.

Nakon održane sjednice Predsjedništva novinarima je i glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić dao svoj osvrt na aktualnu Kukuriku koaliciju za koju je ustvrdio da nakon izbora neće biti niti u tragovima.

-Ovi su izbori podijeljeni u 11 izbornih jedinica i zbog toga strategiju moramo prilagoditi tome. Cilj HDZ-a je nakon pobijede na izborima oporavak gospodarstva i zaustavljanje iseljavanja mladih. Uvjereni smo u izbornu pobjedu, a taktiku ćemo prilagoditi izborima – dodao je Brkić.

IMG_9965 (Small)

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »