Sjećanjem na poginulog policajca Marka Pavličeka na turniru u malom nogometu požeški policajci ponovili prošlogodišnje prvo mjesto /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Organizirajući naizmjence memorijalni malonogometni turnir svake godine u drugom od ova dva mjesta Udruga mladih „Slavonac“ iz Ramanovaca i Dobrovoljno vatrogasno društvo Kaptol sjećaju se poginulog  Marka Pavličeka(21), koji je na povratku kući u Ramanovce stradao nesretnim slučajem u prometu 13. studenog 2016. godine na autocesti kod Okučana, a bio je pripadnik 1. Postaje prometne policije grada Zagreba.

Ove godine bio je treći po redu turnir, a okupio je momčadi PU Požeško-slavonska, Udruga mladih općine Kaptol, NK Kaptol, NK Eminovci, Game Over (mladi Ramanovaca i Alilovaca), zatim Slavonac Ramanovci, DVD Podgorje i DVD Kaptol – Alilovci.

Prije turnira izaslanstva su na Markov grob položili vijence i cvijeće, a susretu turnira odigrani su u sportskoj dvorani Osnovne škole Vilima Korajca u Kaptolu. Pozdravne riječi sudionicima su uputili Mladen Miletić ispred udruge Slavonac i Josip Svoboda, zapovjednik DVD Kaptol. Ovom obilježavanju nazočila je obitelj pokojnog Marka i to otac Željko, majka Slavica, sestre Josipa i Ivana, te ostala rodbina.

U  finalnoj utakmici PU Požeško-slavonska pobijedila je NK Kaptol, pa je Požežanima Željko Pavliček, otac pokojnog Marka uručio prijelazni pehar, dok je predsjednik „Slavonca“ Alen Havrda svima uručio zahvalnice za sudjelovanje.

Poslije turnira njegovi sudionici i rodbina Marka Pavličeka proveli su ugodne trenutke  na zajedničkoj večeri i druženju u kaptolačkom Vatrogasnom domu.

Foto: D. Mirković [FAG id=268919]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek