“Sjajno vrijeme za Požegu”: Adventska i božična priča od 1.prosinca 2018. do 7.siječnja 2019. godine

Autor: DK

Koncerti, kazališne predstave, radionice, sajmovi samo su dio bogate ponude ovogodišnjeg, zasigurno najbogatijeg Adventa u Požegi. Najviše oduševljenja među našim sugrađanima, posebice onim najmlađima, zasigurno će izazvati klizalište koje će i ove godine biti smješteno na Sportsko – rekreacijskom centru kao dio „Slavonske božićne bajke“, a otvara se 5. prosinca. Advent u Požegi pod sloganom „Sjajno vrijeme“ predstavili su danas na konferenciji za novinare gradonačelnik Požege Darko Puljašić i direktorica Ureda TZ Grada Požege Silvija Podoljak.

– Advent želimo brendirati kako bi posao jedna kvalitetna promocija našeg grada, turizma i svega što se već godinama trudimo prikazati. Pozivam stoga sve sugrađane i drage goste da dođu i provedu to vrijeme u Požegi. Ima puno lijepih događanja, jer ovo je najljepše vrijeme, vrijeme kada ljubav cvate, kada jedni drugima želimo lijepe želje i gajimo lijepe osjećaje. – rekao je gradonačelnik Puljašić.

Advent u Požegi predstavila je direktorica Ureda TZ Grada Požege Silvija Podoljak.

– Advent u Požegi tradicionalna je predblagdanska manifestacija koja će ove godine Požegu staviti na mapu Advenata u Hrvatskoj. Uz mnoge humanitarne akcije naše posjetitelje očekuju događanja poput “Hodanjem do zdravlja”, “Čaj za malog zmaja”, ali i adventski razgled grada uz turističkog vodiča. Već 1. prosinca očekuju nas u pješačkoj zoni adventske kuće, a na istom prostoru bit će smješten i Božićni sajam uz domaće izlagače s programom otvorenja 20. prosinca. Kroz sve dane sajma organizirane su i razne radionice, a Konjogojstvena udruga Vallis Aurea organizira i vožnju kočijom. 21. prosinca Moto Klub Independent već tradicionalno će darivati djecu od 11 sati, a novi događaj ove godine je Advent Winter Party gdje ćemo se, uz nagradnu igru i DJ Pavku, družiti od 21 sat uz kuhano vino, kobasice i craft pivo. Odred izviđača 22. prosinca dijelit će Betlehemsko svijetlo mira, a 24. prosinca, na sam Badnjak, Obrtnička komora i Udruženje obrtnika organiziraju Božićni domjenak za građane od 10,30 sati nakon čega slijedi božićni koncert Brass kvinteta „Pandur“. – rekla je Podoljak.

Program Adventa pogledajte ovdje. 

Tekst: pozega.hr

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: