“Sjajno vrijeme za Požegu”: Adventska i božična priča od 1.prosinca 2018. do 7.siječnja 2019. godine

Autor: D.K.

Koncerti, kazališne predstave, radionice, sajmovi samo su dio bogate ponude ovogodišnjeg, zasigurno najbogatijeg Adventa u Požegi. Najviše oduševljenja među našim sugrađanima, posebice onim najmlađima, zasigurno će izazvati klizalište koje će i ove godine biti smješteno na Sportsko – rekreacijskom centru kao dio „Slavonske božićne bajke“, a otvara se 5. prosinca. Advent u Požegi pod sloganom „Sjajno vrijeme“ predstavili su danas na konferenciji za novinare gradonačelnik Požege Darko Puljašić i direktorica Ureda TZ Grada Požege Silvija Podoljak.

– Advent želimo brendirati kako bi posao jedna kvalitetna promocija našeg grada, turizma i svega što se već godinama trudimo prikazati. Pozivam stoga sve sugrađane i drage goste da dođu i provedu to vrijeme u Požegi. Ima puno lijepih događanja, jer ovo je najljepše vrijeme, vrijeme kada ljubav cvate, kada jedni drugima želimo lijepe želje i gajimo lijepe osjećaje. – rekao je gradonačelnik Puljašić.

Advent u Požegi predstavila je direktorica Ureda TZ Grada Požege Silvija Podoljak.

– Advent u Požegi tradicionalna je predblagdanska manifestacija koja će ove godine Požegu staviti na mapu Advenata u Hrvatskoj. Uz mnoge humanitarne akcije naše posjetitelje očekuju događanja poput “Hodanjem do zdravlja”, “Čaj za malog zmaja”, ali i adventski razgled grada uz turističkog vodiča. Već 1. prosinca očekuju nas u pješačkoj zoni adventske kuće, a na istom prostoru bit će smješten i Božićni sajam uz domaće izlagače s programom otvorenja 20. prosinca. Kroz sve dane sajma organizirane su i razne radionice, a Konjogojstvena udruga Vallis Aurea organizira i vožnju kočijom. 21. prosinca Moto Klub Independent već tradicionalno će darivati djecu od 11 sati, a novi događaj ove godine je Advent Winter Party gdje ćemo se, uz nagradnu igru i DJ Pavku, družiti od 21 sat uz kuhano vino, kobasice i craft pivo. Odred izviđača 22. prosinca dijelit će Betlehemsko svijetlo mira, a 24. prosinca, na sam Badnjak, Obrtnička komora i Udruženje obrtnika organiziraju Božićni domjenak za građane od 10,30 sati nakon čega slijedi božićni koncert Brass kvinteta „Pandur“. – rekla je Podoljak.

Program Adventa pogledajte ovdje. 

Tekst: pozega.hr

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot