Siva ljepotica u čaglinskom kraju: Novouređeni dom u Milanlugu krasit će to mjesto i biti na upotrebi svim mještanima /FOTO/

Autor: D.K.

Onaj tko dugo nije bio u Milanlugu i kod koga su ostala sjećanja kako je nekada tamo društveni dom izgledao teško da će ga danas prepoznati. Nakon temeljite obnove i uređenja, koji su se radovi odvijali u dvije fasade, to maleno zdanje u čaglinskom kraju u koje je uloženo više od 300 tisuća kuna na ponos je svih tamošnjih mještana u kojem će se moći održavati različita okupljanja i druženja.

-Bilo je puno razmišljanja što napraviti sa zgradom doma u Milanlugu. Vapio je za obnovom i nije bio više za bilo kakvo korištenje. Odlučili smo ga temeljito obnoviti za što smo osigurali financijska sredstva o pristupili radovima. Ulagali smo i investirali koliko smo mogli i u konačnici uspjeli da taj dom bude na korist svim ovdašnjim mještanima – naglašava Dalibor Bardač, načelnik općine Čaglin navodeći koji su sve izvedeni radovi.

-Kompletno smo stavili novu žbuku na dom i novu fasadu. Odradili smo i kompletno unutarnje uređenje i keramičke radove, postavili novu stolariju, uredili sanitarne čvorove i kupili kuhinju. Dom je opremljen sa svime što je u ovom trenutku potrebno – dodao je načelnik Bardač.

Više nego zadovoljan Željko Šutić ispred Mjesnog odbora Milanlug koji je uputio veliku zahvalu načelniku Bardaču na suradnji i njegovom zalaganju na svim projektima.

-Najiskrenije zahvaljujem našem načelniku Daliboru Bardaču za konstruktivno i odlučno rješavanje svih naših pitanja i problema u naselju Milanlug. Nadamo se da ćemo i dalje nastaviti uspješnu suradnju, uz iščekivanje prestanka ove Corona pandemije, da se možemo okupiti i da konačno napravimo službeno otvorenje doma u Milanlugu – rekao je Šutić

Podsjetimo, neposredno uz dom još 2015. godine otvoren je “mini sportsko-rekreacijski centar”, u sklopu kojeg su izgrađene i postavljene različite naprave za sport u sklopu kojeg je napravljeno nogometno igralište za mlade, a za starije kuglana i boćalište. Za sve generacije po nešto kako bi se smanjio broj iseljavanja bilo mladih ili malo starijih obitelji.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88