Sindikalci se okupili u Velikoj

VELIKA – Po tradiciji Slavonsko-baranjski sindikat Praznik rada je proslavio u odmaralištu požeške tvrtke „Plamen“ u Velikoj pod Papukom, a domaćin je bila podružnica tog sindikata u „Plamenu“. U prirodnom okruženju okupilo se više stotina sindikalista, a čestitke su im  uputili predsjednik Slavonsko-baranjskog sindikata Dragutin Šmerda, povjerenik u „Plamenu“ Slavko Kotrla i predsjednik uprave „Plamena“ Milan Matijević.

-U godini dana zaključili smo veliki investicijski ciklus izgradnjom topionice i energetskih postrojenja pa su vidljive velike uštede energije, a slijedi ulaganje od 10 milijuna eura u instaliranje nove linije ljevaonice i tehnologiju- istakao je predsjednik uprave „Plamena“ Milan Matijević i dodao da će to početi s radom početkom 2016. godine čime će se zaokružiti tehnološki proces i kapaciteti povećati 40 posto, a omogućit će porast zapošljavanja.

Radnike su sindikat i uprava „Plamena“ uz potporu vukovarskog „Vupika“ i Vinarije „Galić“ počastili domaćim specijalitetima, a tijekom cjelodnevnog druženja nastupili su tamburaši „Veličke legende“.

0 Comment

Send a Comment