Od siline udarca Renault se prevrnuo: Dvoje prevezeno u bolnicu, vozač se žalio na bolove u glavi

PROMETNA KUJNIKKUJNIK – Dvije su osobe prevezene u požešku bolnicu nakon prometne nesreće koja se oko 10,15 sati dogodila u Kujniku, na državnoj cesti 38 Pakrac-Brestovac.

U nesreći su sudjelovali Renault Megane kojim je upravljao mlađi muškarac te Opel Corsa za čijim je upravljačem bila žena.

– Navodno je vozačica okretala automobil ispred jednog kolnog ulaza. Kažu da je naišao bijeli kombi koji joj je malo zasmetao i izišla je autom na cestu. U tom je trenutku je naišao Renault koji je udario u Corsu, a Renault se od siline udarca prevrnuo – prepričava mještanka Kujnika koju smo zatekli na mjestu nesreće. prometna kujnik

Oboje vozača prevezeni su u bolnicu.

– Muškarac se žalio da ga jako boli glava – dodaje mještanka. Kaže kako je na tom dijelu prometnice uvijek dosta opasno jer je cesta ravna pa svi povezu puno brže od dozvoljenog.

Vozačica kombija nam je rekla da se gotovo ničega ne sjeća samo da je vidjela da se nakon jakog udarca jako zapušilo iz jednog auta. na intervenciji su bili i vatrogasci Županijske vatrogasne postrojbe iz Brestovca.

Na mjestu događaja policija obavlja očevid, a promet se odvija otežano, jednim kolničkim trakom.

prometna kujnik

prometna kujnik

0 Comment