Sezona kupanja na Požeškim bazenima od idućeg tjedna

Autor: D.K.

POŽEGA – Gradonačelnik Požege Vedran Neferović i direktor tvrtke Komunalac Ante Bekić obišli su prostor Gradskog bazena u Požegi na kojem se intenzivno dovršavaju radovi kako bi sezona kupanja mogla započeti već polovicom narednog tjedna.

Napravljeni su samo nužni radovi na bazenima kako bi se isti mogli pustiti što prije u funkciju. Kako je rekao gradonačelnik Neferović intenzivno se razmišlja kako urediti Gradski bazen na koju su temu odrađeni razgovori sa projektantima a i osobno će ići na neke razgovore kako bi se moglo donijeti prihvatljivo i kvalitetno rješenje.

-Pokušavamo naći najoptimalnije rješenje, stoga ću za desetak dana ići u posjetu jednoj tvornici koja radi otvoreni bazen u Vukovaru sa tehnologijom koja je vrlo interesantna. Od njih je i zatražena ponuda kako bismo vidjeli koliko bi koštalo uređenje da se napravi takav bazen olimpijskih dimenzija, sa filterima i pročišćavanjem vode, znači kontinuirano punjenje, bez pražnjenja tijekom sezone. kad dobijemo parametre onda ćemo se odredit i pokušati naći načina da taj otvoreni dio bazena dovedemo u funkciju – rekao je gradonačelnik Neferović.

Sadržaji i ponuda na bazenima će i ove godine biti kao i proteklih nekoliko unazad sa istom cijenom ulaznice. Malo će se više povesti računa o bazenima iz razloga jer bazeni u Velikoj najvjerojatnije ove godine neće biti u funkciji te je za pretpostavit da će u Požegi biti daleko više biti posjetitelja koji će tražiti osvježenje.

Više iz kategorije