Šesti mandat: Pavao Bucić još 5 godina ravnatelj Gimnazije:

Autor: D.K.

POŽEGA – Pavao Bucić, kako stvari stoje, bit će ravnatelj Gimnazije i narednih pet godina. Odluka je to Školskog odbora pred kojim su se našla imena dvojice kandidata. Uz Bucića se za mjesto ravnatelja natjecao i gimnazijski dugogodišnji profesor Željko Barić Pilić.

Od ukupno sedam „ruku“ za Bucića ih je bilo šest i to dva glasa od Nastavničkog vijeća, jedan glas od zaposlenika i tri glasa ispred osnivača – Požeško-slavonske županije. Samo je jedan glas bio za Barić Pilića i to onaj od roditelja.

U narednih 15 dana ministar obrazovanja treba donijeti konačnu odluku o Bucićevom imenovanju, no ako se ne očituje u tom roku po smatra se da je suglasan s odlikom Školskog odbora.

Podsjetimo, trakavica oko Bucićeve smjene traje već godinama. Preživio je razno-razne prijave, u školu su dolazile inspekcije i nadzori, utvrđene su i određene nepravilnosti vezane za financije…..Unatoč tome Bucić ulazi u šesti mandat te će, kako stvari stoje, na čelu ove odgojno-obrazovne ustanove biti punih 30 godina.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: