Seminar za karataše i polaganje za pojas….

Autor: D.K.

Tradicionalno pri završetku godine članovi Karate do kluba Požega održavaju seminar i polaganje za pojaseve, a ove godine je sve održano u Školskoj sportskoj dvorani u Pleternici.

-S obzirom da imamo sekciju kluba i u Pleternici, a prema Statutu seminar i polaganje za pojaseve imamo dva puta godišnje, nastojat ćemo da jednom polaganje bude u Požegi, a jednom u Pleternici.Ovim putem zahvaljujem i ravnatelju pleterničke škole Hrvoju Galiću na ustupanju dvorane kako za ovaj seminar tako i za redovite treninge. Od samih početaka rada u Pleternici od ravnatelja Galića smo dobili veliku podršku jer je i njegov cilj da se djeca što više bave sportom,ali i da im se ponudi što više raznih sportskih aktivnosti – rekao nam je trener kluba Zdenko Oroz.

-Na seminaru i polaganju bilo je 40 polaznika što djece što odraslih, od 5 do 40 godina. Svi su uspješno položili jer smo imali dobru pripremu koja je trajala preko mjesec dana – ističe trener Oroz i zahvaljuje i svim roditeljima ,obiteljima koji su bili na samoj završnici te uveličali samo polaganje, a kasnije i prigodno druženje.

Klub s radom kreće s početkom rada škole, a treninzi u Pleternici će i dalje biti ponedjeljkom i petkom od 19 do 20 sati.

Izvor: D. Oroz

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek