Sedma po redu Pečenkijada nikad veća, sudjelovali i Požežani (foto)

Autor: R.K.

IMG_5195POŽEGA/SLAV. BROD – Prepoznato je to diljem Hrvatske i šire jer se gastronomska priredba Pečenkijada na lokaciji Poloj uz Savu u Slavonskom Brodu svake godine sve više širi. Iako ih se već ne može zvati gostima, Omišani su u Slavonskom Brodu uvijek rado viđeni gosti. Gusari su i ove godine svojim delicijama  na Pečenkijadu donijeli dašak Dalmacije. Među gostima iz inozemstva tu su bikeri iz Tuzle. Za svoje goste pripremili su pravi bosanski lonac.

Među bikerima puno je branitelja organiziranih kroz razne klubove. Slavna 4. gardijska brigada poznata je po svom projektu sa krunicama diljem Hrvatske. Tako i u Slavonskom Brodu pa ne čudi da su ove godine stigli i na Pečenkijadu.Tu su bili i požeški bikeri kojim imaju dobru suradnju sa Brođanima.

Kao što su i moto susreti u Slavonskom Brodu širi društveni događaj od samog bikerskog okupljanja, tako je i Pečenkijada otvorena za sve. Među ekipama koje su se prvi puta uključile u ovu manifestaciju su i brodski pivari i kućni majstori koji su ovoga puta svoje pivo spremali samo za ovaj događaj.

I ove godine apsolutno nije bilo važno tko je pobjenik. Kako je već običaj na događanjima kojima je domaćin Moto klub Brod, bilo je važno se pojaviti jer u tom slučaju dobra zabava bila je zagarantirana.

no images were found

Više iz kategorije