SDP-ovi vijećnici neće više sudjelovati na sjednicama požeškog Gradskog vijeća

Autor: DK

POŽEGA – Može se slobodno reći da već postaje praksa da nakon sjednice Gradskog vijeća grada Požege dan poslije SDP-ovi vijećnici održavaju tiskovnu konferenciju u kojoj ukazuju na brojne nepravilnosti jer na samoj sjednici ne mogu doći do izražaja ili im se kršenjem Poslovnika uskraćuju njihova prava.

Na današnjoj tiskovnoj u ime SDP-ovog Kluba vijećnika bili su Ivan Čolak, Tamara Puač i Marija Užar. Nakon uvodnog obrazloženja Ivan Čolak je dao riječ vijećnici Tamari Puač koja je istakla kako oni nisu izenađeni ponašanjem HDZ-a, ponajmanje iz razloga jer ne osuđuju krivotvorine kojima manipulira Smolčić u svrhu obmana, prevara i blaćenja drugih.

-Postavlja se pitanje zašto? Zašto šute? Upravo zato što imaju još više putra na glavi od Smolčića i Smolčić ih drži u šaci. Isti jako dobro zna, ali i interesno šuti o tim krivotvorinama koje je radio HDZ, a u koji su upleteni i gradonačelnik i njegov zamjenik, a i neki vijećnici kada su svojedobno krivotvorili pojedine odluke i ugovore te ih ovjeravali službenim pečatima i tako omogućili jednoj uskoj interesnoj skupini da temeljem takvih krivotvorina podmetnu, obmanu i prevare Ured državne uprave u Primorsko-goranskoj županiji kako bi ishodili  rješenja za kategorizaciju što je bio preduvjet za otvaranje hotelskog smještaja u požeškom objektu  u Baškoj – istakla je Tamara Puač naglašavajući kako je to je pravi razlog što će takav čovjek i dalje predsjedati Gradskim vijećem.

-Isto tako, i iz istih razloga, HDZ nije smio ni glasati za smjenu aktualnog predsjednika Gradskog vijeća iako je isti na najbesramniji način osramotio grad Požegu kada je na Židovskom groblju, povodom obilježavanja Dana sjećanja na holokaust, zločin protiv čovječnosti, zločin iz mržnje i genocid, u kojemu je na najbestijalniji način ubijeno 7 milijuna ljudi okarakterizirao kao glupost i u svojih  pet rečenica, to čak tri puta ponovio. Nikad, ama baš nikad i nitko za taj  strašni zločin protiv čovječanstva nije izrekao takvu glupost i omalovažio žrtve kao što  je to učinio Smolčić i iskoristio priliku da u ime grada iskaže taj i takav svoj nakaradni stav – dodala je Puač koja je istakla kako su vijećnici u klubu SDP-a donijeli odluku da ubuduće na sjednicama Gradskog vijeća grada Požege koje saziva Nino Smolčić neće sudjelovati jer su čvrstog stava da takav čovjek nije dostojan predsjedavati tim sjednicama.

-Mi vijećnici kluba SDP-a sve predložene točke dnevnog reda za sjednice Gradskog vijeća ćemo raspraviti na klubu vijećnika  i o svojim stavovima pravodobno izvijestiti  javnost – zaključila je Tamara Puač.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: