Schön blick, oaza dobrih okusa, prirode i vrhunske usluge proširuje ponudu: Gosti će se moći osvježiti i u bazenu

Autor: DK

Uz restoran i prenoćište, Schön blick u Vetovu, smješten u zelenoj oazi mira, proširuje turističku ponudu te time zaokružuje cjelinu ugođaja i samog boravka u tom turističkom kompleksu. Svaki gost koji bude koristio prenoćište, kraći ili duži boravak, moći će koristiti bazen. Rashladiti se, sunčati i iskoristiti slavonske zrake sunca za ljepšti ten i izgled.

Fotografija Schon Blick.

Ne samo da se u užoj okolici puno toga zna o Schön blicku, nego je taj turistički kompleks poznat i šire, kako u Hrvatskoj tako i izvan nje. Putnici namjernici koje su slasni mirisi doveli samo jednom do Schön blicka, redovito se vraćaju. Mogli bismo puno toga napisati o tome što se sve u restoranu svakodnevno nudi gdje je uz bogat jelovnik tradicijskih slavonskih jela velika ponuda ribljih specijaliteta poput, fiša, raznovrsne ribe pripremljene na razne načine te šarana na rašljama, što je posebnost u bogatoj kulinarskoj ponudi. Oni koji nisu ljubitelji ribe nisu zaboravljeni. U ponudi su više nego izvrsne mesne plate pripremljene na roštilju i razni odresci s ili bez umaka uz sezonske i druge salate, a na kraju i slastice poput štrudli, palačinki, orahnjača, makovnjača i još puno toga.

Izgradnjom bazena u kompleksu ide se u korak s vremenom. Potrebu gostiju i posjetitelja osluškuju i čuju mlade gazdarice Anita i Josipa koje su preuzele posao od svojih roditelja Joze i Ljilje. Uz svakodnevnu uslugu koja se nudi u restoranu redovito se održavaju u elegantno uređenoj dvorani razne proslave, od rođendana, maturalnih zabava, svatova, krštenja, pričesti, krizmi…. Nikako se ne smiju zaboraviti usluge cateringa koje također pruža Schön blick i za kojim je sve veća potražnja.

Uz vrijedne mlade gazdarice, Anitu i Josipu, još uvijek na neki način brigu o puno toga vodi samozatajni Jozo i njegova supruga Ljilja jer njihova je želja da gost bude više nego zadovoljan, za što je zaslužno i vrijedno osoblje, kako ono u kuhinji tako i u restoranu, Luka i Bruno te njihove druge kolege i kolegice.

Fotografija Schon Blick.

Kvaliteta restoranske usluge je prepoznata što potvrđuje da je restoran “Schön blick” dobio priznanje “Okusi Zlatne Slavonije” u sklopu nacionalnog projekta “Okusi Hrvatske tradicije” koje inače dobivaju oni objekti u kojima se nude stara tradicijska jela.

I na kraju da se vratimo na restoran i prenoćište “Schön blick” koji je smješteni u miru pitome slavonske doline u okruženju papučkih obronaka i nepreglednih vinograda koji daju posebne čari tome kraju, ali i objektu u sklopu kojeg će biti i bazen. S takvom se ponudom ne mogu pohvaliti baš mnogi restorani i pružatelji smještajnih kapaciteta.

Za one koji to ne znaju restoran i prenoćište “Schön blick” nalazi se na prometnici između Velike i Kutjeva. U Vetovo se može doći i drugim cestovnim pravcima što je jako dobro poznato onim gurmanima koji žele “pobjeći” od svakodnevice i malo se opustiti s dragim ljudima iz obiteljskog ili poslovnog okruženja.

Fotografija Schon Blick.

Priznanje “Okusi Zlatne Slavonije” Schön blicku nije jedino. U sklopu projekta Hrvatske turističke zajednice “Volim Hrvatsku”, Turistička zajednica Požeško-slavonske županije provela je akciju “Zeleni cvijet” u 2011. godini u kojoj je u kategoriji najbolje uređene turističke destinacije prvo mjesto pripalo, ne slučajno već s razlogom, restoranu “Schön Blick”. Usuđujemo se reći da tome pridodaje i jedinstveni osjećaj spajanja čovjeka i prirode na najljepši način koji se može doživjeti kako uz tradicijsku hranu tako i opuštanje uz vrhunska vina koja se u velikoj lepezi nalaze na vinskoj karti restorana.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: