Saniran i uređen dom, te betonirano korito potoka

Autor: Jelenko Topić

Drškovci sastanak s gradonačelnikomDRŠKOVCI – Ovo prigradsko  naselje u od početka godine provelo je dosta komunalnih akcija uz potporu grada Požege  o čemu je bilo riječi na sjednici Mjesnog odbora Drškovci.

-Imali smo oštećenja na društvenom domu zbog poplava, pa su sanirani podovi i zidovi, a uveli smo plin i centralno grijanje u dom –kaže predsjednik MO Drškovci Željko Begović dodajući da je u suradnji sa Hrvatskim vodama betoniran dio korita odvodnog kanala, a provedena je i legalizacija mrtvačnice. Uz to izmijenjeni su stupovi električne mreže, te javna rasvjeta, a postavljena je ograda na igralište. Ovdje traje katastarska izmjera zemljišta pa očekuju da će u potpunosti biti sređeni imovinsko-vlasnički odnosi.

-Planiramo izgraditi nogostup kroz selo, te sanirati oštećeni kolnik, nastaviti uređenje korita odvodnog kanala, dovršiti opremanje dječjeg igrališta, urediti poljske putove, te postaviti ogradu na seosko groblje – nastavlja Begović.

Mještanka Marija Begović darivala je selu zemljište uz groblje koje bi uskoro trebali očistiti, te ga pripojili groblju i sve ogradili. Inače mještani Drškovaca dosta  sudjeluju dragovoljnim radom u akcijama, a sami održavaju seosku kapelu, groblje i mrtvačnicu.

U radu skupa sudjelovao je gradonačelnik Vedran Neferović, te najavio daljnju potporu grada za izgradnju zaštitnog zida na groblju i uređenje zemljišta uz groblje, dok bi ostale aktivnosti ostavili za iduću godinu.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot