Samozatajni, šutljivi i ne hvale se po društvenim mrežama na sva zvona kao neki

Autor: DK

KUTJEVO / BRESTOVAC – Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja odobrilo je financijska sredstva Gradu Kutjevu i općini Brestovac na temelju javnog poziva kojim su lokalnim jedinicama iz Požeško-slavonske županije odobrena sredstva za razvoj komunalnog gospodarstva.

Na javni poziv se javilo više od 700 gradova i općina. Kutjevo je apliciralo za izradu projektne dokumentacije za uređenje gradskog groblja i dobilo 46 tisuća kuna, dok je općina Brestovac dobila 150 tisuća kuna za poboljšanje kvalitete komunalne usluge, odnosno nabavku strojeva i opreme za javne površine u naseljima.

Ne treba ni sumnjati da gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir i brestovački općinski načelnik Zdravko Mandić neće utrošiti dobivena sredstva za točno predviđene svrhe čime će podići standard svog mjesta. To su i do sada radili, no šutljivo i samozatajno, bez puno hvalisanja po društvenim mrežama kako bi sebe prikazali u najboljem svjetlu.

U Državnom je proračunu za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i standarda na razini države osigurano 21 milijun kuna čime se želi potaknuti i pridonijeti boljem obavljanju određenih komunalnih djelatnosti te pružanju odnosno isporuci komunalnih usluga, u kvalitativnom i kvantitativnom smislu. Time će se podići i razina kvalitete života samih mještana. Među brojnim općinama i gradovima u tome su uspjeli Brestovac i Kutjevo, a rezultati će biti vidljivi vrlo brzo, kad se krene s realizacijom prema planiranom programu.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: