“Samo” 2,21 promil alkohola kod 34-godišnjaka koji je svojim vozilom udario u nepropisno parkirani automobil!

Autor: D.K.

U petak 29. svibnja 2020. oko 19.15 sati u mjestu Biškupci 34-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,21 promil upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uključivao se u promet vožnjom unazad te nastavio vožnju i udario u zadnji lijevi dio osobnog automobila marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno nepropisno parkirao 61-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 34-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog, dok je 61-godišnjaku na mjestu događaja naplaćena novčana kazna.

U nedjelju 31. svibnja 2020. oko 0.30 sati u Pleternici u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 53-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,85 promila upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka. 53-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

U petak 29. svibnja 2020. oko 11.40 sati u Lipiku u Ulici Marije Terezije, 79-godišnjakinja koja je upravljala biciklom izgubila je nadzor te pala na kolnik ulice. U prometnoj nesreći 79-godišnjakinja je teško ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog.

Foto: Ilustracija, arhiva, pozega.eu

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek