Salu za svatove prirodno klimatiziranu u vinskom podrumu uredila Akademija graševine u Venju /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Prilagođavajući se sadašnjoj situaciji tijekom koje se zbog pandemije koronavirusa organiziraju svatovi, obiteljske i druge svečanosti, kao i poslovni skupovi sa manjim brojem osoba Akademija graševine svoj prostor vinskog podruma u Venju pokraj Kutjeva preuredila je i opremila za tu namjenu. Sada je tu prirodno klimatiziran podrumski prostor sa stalnom temperaturom od 18 stupnjeva Celzijevih gdje se može smjestiti do 120 osoba.

Tako i u ovim otežanim okolnostima poslovanja traže rješenja kako bi poboljšali uvjete za goste i proširili ugostiteljsku ponudu kutjevačkog kraja.

Dosadašnja dvorana u prizemlju Akademije graševine može primiti do 70 osoba, a zajedno sa navedenim podrumskim dijelom kapacitet se osjetno povećava što omogućava korištenje objekta za više različitih namjena tim prije što se tu organiziraju i drugi sadržaji.

-Domaća kuhinja je ključna za našu ponudu tako da možemo organizirati cijele svečanosti ovisno o željama gostiju počevši od dočeka i ispraćaja svatova pa do večernje fešte sa 120 uzvanika, a u dva objekta imamo 34 ležaja gdje se mogu smjestiti sudionici tih svečanosti – kaže nam Anđelko Ledić, vlasnik Akademije graševina, koji je i predsjednik Udruge kuhara Požeško-slavonske županije i višestruko nagrađivan za vlastite delicije iz poznate TV emisije Anđeoska kuhinja.

Tu su na otvorenom prostoru i sadržaji za djecu kao što su tobogan i napuhanci, a imaju mogućnosti iznajmljivanja napuhanaca  što obuhvaća njihovo dovoženje i montažu na traženoj lokaciji, kao i odvoženje, a njih mališani vole za svoju igru.

Recimo na kraju da u Akademiji graševine za navedene dvorane još ima slobodnih termina do kraja godine, a sve se informacije mogu dobiti na mobitel 099-411-41-19.

[FAG id=278769]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek