Sajam poslova – susret poslodavaca i nezaposlenih

Autor: Jelenko Topić

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPOŽEGA – Područni ured hrvatskog zavoda za zapošljavanje Požega organizirao je u prostorima požeške Gimnazije tradicionalni 7. Sajam poslova, koji je okupio tridesetak poslodavaca, institucija i obrazovnih ustanova s područja Požeško-slavonske županije.

Nakon pozdravnih riječi predstojnice Područnog ureda Marije Užar, ravnatelja Gimnazije Pavla Bucića, pakračkog gradonačelnika Davora Huške i zamjenika gradonačelnika Požege Darka Puljašića sajam je otvorio župan Alojz Tomašević.

-Ovo je direktan kontakt između poslodavaca i osoba koje traže posao na tržištu rada, a predstavljeni su u projekti koji potiču zapošljavanje, pa čestitam svima koji utječu na rast zapošljavanja i ukupnog razvoja kako bi se smanjilo raseljavanje-kazao je župan Tomašević.

U organizaciju Sajma  poslova uključeni su Poduzetnički centar Pakrac, Razvojna agencija Panora, Poduzetnički inkubator Pleternica, Hrvatska gospodarska i obrtnička komora i drugi.

U sklopu sajma održana je tribina „EURES –mogućnosti zapošljavanja na EU tržištu rada“, predstavljene su usluge Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te organizirana završna konferencija projekta „Lokalno partnerstvo za zapošljavanje protiv lokalnih problema nezaposlenosti“.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot