Sajam poljoprivrede i agroturizma pod posebnim mjerama, a bit će nagrađeni najuređeniji štandovi

Autor: Jelenko Topić

Poljoprivredna televizija će petu, jubilarnu, godinu za redom organizirati sajam poljoprivrede i seoskog turizma AgroTour Slavonija. Manifestacija će se održati na Trgu Svetog Trojstva ove subote 19. rujna s početkom u 10 sati, ali uz epidemiološke mjere.

Unatoč pandemiji koronavirusa i svim poteškoćama pri organizaciji i ove godine će velik broj izlagača, Požežanima i drugim gostima, ponuditi brojne proizvode poput mliječnih proizvoda, meda, proizvoda od lavande, kozjeg mlijeka i sira, pekmeza, zimnice, suhomesnatih proizvoda, sireva, drvenih igračaka i brojnih drugog. Osim toga, posjetiteljima će se predstaviti i prodavači poljoprivredne mehanizacije.

Za dobru atmosferu pobrinut će se KUD Bektež, GKUD Požega, ženska pjevačka skupina ”Šokice” te TS Paori.

-Budući da je ovo peti, jubilarni, sajam nagradit ćemo neke od naših izlagača. Ocjenjivačka komisija odabrat će tri najbolje uređena štanda, a generalni pokrovitelj sajma Alles Elektrocentar i ove godine osigurao je vrijedne nagrade za posjetitelje najsretnije ruke – poručuju organizatori.

Trg Svetog Trojstva bit će ograđen zaštitnom pregradom, a na ulazu je obvezno mjerenje temperature i dezinfekcija ruku posjetitelja. Degustacija proizvoda na samim štandovima je  zabranjena, a proizvodi će biti zapakirani u odgovarajuću ambalažu. Svi izlagači nosit će zaštitne maske. Apeliramo na posjetitelje i izlagače da se pridržavaju preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kao što su izbjegavanje bliskog kontakta, rukovanja, održavanje socijalne distance itd.

Pokrovitelji ovogodišnjeg sajma su Alles Elektrocentar, Zlatni Lug, Hrvatska gospodarska komora Požega, Komunalac d.o.o.,Grad Požega, Turistička zajednica grada Požege, Požeško-slavonska županija i Turistička zajednica Požeško-slavonske županije, Einhell, Zagrebačka banka, Prvo Osječko Pivo 1664 d.o.o., Patent Co., Oroz PHARM d.o.o., Vinogradarstvo i podrumarstvo Krauthaker, Grbić d.o.o., Unichem Agro d.o.o..

Sve informacije o sajmu možete saznati na Facebook događaju „AgroTour Slavonija 2020.“ te putem e-maila marketing@poljoprivredna.tv

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88