Sajam antikviteta u organizaciji tjednika Kronika požeško-slavonska

Autor: Požega Portal

POŽEGA – Treći po redu Sajam antikviteta bio je do sada najviše posjećen, a na sajam su došli prodavači i ljubitelji antikviteta iz cijele Slavonije i Baranje. Tako se na dvadeset i četiri štanda izlagača moglo naći stvari od kamenog doba, preko rimskog i srednjeg vijeka, no najviše je ipak bilo predmeta s tavana i podruma naših baka i djedova.

Duh starine i patine tako su jučer svi osjetili u ulici Dragutina Lermana koja je cijelog dana odisala nostalgijom za zaboravljenim predmetima, a štandove su obilazili uz brojne građane i vinski kardinal Vlado Bauer, požeški gradonačelnik Vedran Neferović i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

Ovu zaista dobro prihvaćenu manifestaciju organizator, tjednik Kronika požeško-slavonska najavljuje Požežanima koji su pokazali da to žele i dalje.

– Drago nam je da su Požežani prihvatili Sajam antikviteta, a njihove pohvale i podrška vode nas dalje da ustrajemo u organizaciji i budućih sajmova antikviteta. Vezat ćemo ih uvijek uz neke od brojnih manifestacija koje se održavaju u našem gradu te na taj način upotpuniti i turističku ponudu naše Požege, naše „slavonske Atene“ – istakao je Vladimir Protić, urednik tjednika Kronika idejni začetnik i organizator.

Ponuda, posebno starih ukrasnih predmeta domaćinstava je bila odlična, a brojni kolekcionari starina također su došli na svoje a velika većina njih je ispunila svoja očekivanja.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: