Šahte bez poklopaca uz kolnik požeške Industrijske ulice – opasnost za prolaznike, zar to nitko ne vidi! /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Naši čitatelji koji se često kreću požeškom Industrijskom zonom upozorili su nas na čudan i neodgovoran odnos onih koji održavaju tamošnju prometnicu. Idući Industrijskom ulicom od Istočne obilaznice tj. od Vidovaca prema Autobusnom kolodvoru i kružnom toku tik uz rubnik kolnika nalazi se desetak otvorenih šahti. Smještene su nasuprot Allesa, stovarišta Tofrado i drugih. One su istina izvan kolnika, točnije na travnatoj površini uz ivičnjak na sjevernoj stranici ulice, no to ne znači da nisu opasne za prolaznike.

Riječ je o četvrtastim šahtama stranice dužine okvirno između 40 i 50 centimetara koje nemaju poklopce ili ih je netko neodgovoran poskidao.

Takvi otvori opasnost su za pješake koji se mogu kretati navedenom travnatom površinom, no mogu biti i pogibeljni za vozila koja bi se zbog nekog kvara ili druge potrebe popeli na rubnik uz kojega se nalaze navedene šahte.

Teško je vjerovati da odgovorni ne znaju za taj problem, no danima ništa ne poduzimaju. Možda čekaju da tu netko nastrada ili ošteti svoje vozilo pa da krenu postupci naknada šteta.

Navedeni otvori su poseban problem noću kada nisu dovoljni vidljivi jer oko njih nije pokošena trava pa je velika vjerojatnost da netko upadne u njih ili ošteti vozilo.  

Foto: D. Krstanović

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88