Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

ŠAHOVSKI TURNIR „SRIJEDOM U BRESTOVCU“ : Pobjednik Pejo Martić, drugi Matej Bušić, treći Branimir Miljević

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: ŠK Brestovac

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | ŠAHOVSKI TURNIR „SRIJEDOM U BRESTOVCU“ : Pobjednik Pejo Martić, drugi Matej Bušić, treći Branimir Miljević Požega.eu | ŠAHOVSKI TURNIR „SRIJEDOM U BRESTOVCU“ : Pobjednik Pejo Martić, drugi Matej Bušić, treći Branimir Miljević

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: ŠK Brestovac

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Šahovski klub Brestovac organizirao je u svom prostoru 31. tradicionalni šahovski turnir „Srijedom u Brestovcu“. Sudjelovalo je 12 igrača iz Brestovca, Daranovaca, Požege i Pleternice. Igralo se 7 kola ubrzanim načinom igranja (rapid) po švicarskom sustavu sparivanja, s tempom 10 minuta po igraču, s dodatnih 5 sekundi za svaki odigrani potez.


Nakon borbenih i zanimljivih partija, pobijedio je četvrtokategornik Pejo Martić sa 6 osvojenih bodova iz ŠK Brestovac. Drugo mjesto zauzeo je njegov klupski suigrač drugokategornik Matej Bušić (5),  a treće FM Branimir Miljević (4,5), također član ŠK Brestovac.


Trojici prvoplasiranih igrača medalje je dodijelio igrač domaćeg kluba i četvrtokategornik Mario Ilić koji je kao igrač osvojio četvrto mjesto (4). Klupski sudac Pejo Martić uspješno je odradio sudački posao. Ovaj svestrani šahovski djelatnik i uspješni brzopotezni igrač najzaslužniji je što se turnir „Srijedom u Brestovcu“ redovito održava svake srijede u večernjim satima od svibnja 2023. godine.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.