Sada više nema uzimanja komšijine potvrde o cijepljenju!

Autor: D.K.

Opća županijska bolnica Požega donijela je novu odluku u kojoj se nije promijenilo skoro ništa, osim jedne stvari i to dopuštenja posjeta hospitaliziranim osobama uz predočenje COVID potvrde.

POŽEGA – Prateći epidemiološku situaciju uslijed epidemije uzrokovane koronavirusom i eskalacije stanja od dolaska virusa, odnosno od ožujka 2020. godine, bile su onemogućene posjete hospitaliziranim pacijentima.

Uslijed poboljšanja epidemiološke situacije, 28. svibnja, ponovno su dozvoljene posjete hospitaliziranim pacijentima u Općoj županijskoj bolnici Požega, no uz predočenje uz predočenje potvrde o dvostrukom cijepljenju protiv virusa COVID-19 s protekom od dva tjedna ili u slučaju cjepiva – Vaccine Janssen o primljenoj jednoj dozi.

U utorak, 10. kolovoza, Opća županijska bolnica Požega donijela je novu odluku u kojoj se nije promijenilo skoro ništa, osim jedne stvari i to dopuštenja posjeta hospitaliziranim osobama uz predočenje COVID potvrde.

– Zapravo ništa se ne mijenja osim pravne nomenklature. Dakle COVID potvrda mijenja potvrde od cijepljenja. Samo smo uskladili pravnu nomenklaturu s odlukom koja je već postojala jer dođe netko iz nekog mjesta i priloži komšijinu potvrdu o cjepivu te ne želi dati osobnu iskaznicu. Ovako toga nema. Svaka COVID potvrda pokazuje sve informacije i s njom je sve lakše riješiti. – za SBplus kazao je ravnatelj požeške bolnice dr.sc. Ivan Vukoja.

Za zaključiti je, po riječima ravnatelja, kako je ovakvih slučajeva stvarno i bilo, no takvih ‘bisera’ više neće biti zbog novonastale odluke.

Izvor: sbplus/Petra Supan

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot