S predsjednikom Gradskog vijeća Požege prof.dr.sc. Željkom Glavićem, gradonačelnicima i načelnicima ministar Pavić o provedbi projekata i reformi mirovinskog sustava

Autor: DK

U sklopu posjeta Ljetne škole znanosti koja se održala u Požegi ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić i njegov savjetnik Marko Vidakušić, održali su sastanak s predsjednikom požeško-slavonskog HDZ-a i Gradskog vijeće grada Požege prof.dr.sc. Željkom Glavićem te gradonačelnicima i načelnicima općina s područja Požeško-slavonske županije. 

Bila je to prilika ministru Paviću i njegovom savjetniku Vidakušiću pobliže upoznati se s projektima koji se provode na područjima jedinica lokalnih samouprava posebice onima koji su vezani za njegovo ministarstvo. Na sastanku su istaknuti i problemi s kojima se susreću vezano za pripremu, prijavu i provođenje projekata uz zamolbu i sugestiju ministru da se otklone sve moguće barijere i administrativne prepreke radi lakšeg rada i funkcioniranja gradova i općina u smislu olakšanja provedbe određenih procesa pri prijavama.

Ministar je sugestije ocijenio vrlo korisnima za dalje poboljšanje pristupa EU projektima ali i pohvalio gradonačelnike i načelnike s područja Požeško slavonske županije iznijevši niz konkretnih pokazatelja dajući im uputu kako još poboljšati uspješnost sudjelovanja u projektima.

Uz najavu novih projekata koji su u pripremi ministar Pavić je upoznao gradonačelnike i načelnike s predstojećom reformom mirovinskog sustava koja je u pripremi, a čija se primjena očekuje početkom sljedeće godine.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: