Rokeri pod padinama Papuka

Autor: Jelenko Topić

POLJANSKA – Pod nazivom „Upoznajmo zavičaj putem rock and rolla“ Anđelko Ledić, poznat iz TV emisije „Anđeoska kuhinja“, organizirao je u Poljanskoj pod Papukom zanimljiv rock koncert koji je okupio stotinjak posjetitelja, a ulaz je bio besplatan.

U cjelovečernjem programu nastupile su glazbene skupine „Cirkus“ iz Slavonskog  Broda i „Put na istok“ iz Našica koje su izvedbama poznatih svjetskih i domaćih rock melodija oduševili gledateljstvo.

-Želja mi je da ljudi više upoznaju ovaj egzotični i nedovoljno poznat kraj koji je izuzetno lijep- kazao nam je inicijator ovog događanja Anđelko Ledić, koji inače u Poljanskoj ima svoju radionicu za izradu grnčarskih predmeta, jedinu u Požeško-slavonskoj županiji.

Svoj doprinos dalo je i Ugostiteljstvo „Anđeoska kuhinja“ iz Požege koje je za posjetitelje skuhalo 200 porcija graha, te su ga podijelili besplatno.

Potporu ovom koncertu dala je općina Velika na čelu s načelnikom Vladom Bobanom. Već su počeli dogovori za ovakav koncert iduće godine, a najavljeno je da će se tada u Poljanskoj organizirati dvodnevni rock-kamp koji će okupiti brojne ljubitelje te glazbe.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »