ROĐENDAN POZNATOG PLETERNIČANA: Franjo Marić slavio sa prijateljima uz tortu sa brojem 55

PLETERNICA – Jedan od poznatijih Pleterničana koji živi i radi u našoj metropoli je Franjo Marić. Dugi niz godina na najvećim i značajnim događajima u glavnom gradu može ga se vidjeti dok neumorno kruži sa fotoaparatom bilježeći ljude i njihove aktivnosti.

Ovih dana u pleterničkom vinogorju gdje Franjo ima vikendicu i gdje rado navrati u slobodnim trenucima okupilo se neveliko društvo kako bi proslavili njegov rođendan što je ovdje postala tradicija.

Na torti je bila brojka 55, a svi su Franji poželjeli još mnogo ljeta i mnogo fotografija na estradnim i drugim velikim zbivanjima glavnog rada naše države. Dio njegovih fotografija objavljeno je na niz domaćih portala i listova jer je njegova kamera zabilježila mnogo toga što drugi nisu uspjeli.

Za ovu prigodu njegov prijatelj Ante Bešker bio je glavni majstor za ono što se peklo na ražnju, a druženje je proteklo uz dobru vinsku kapljicu ovog kraja i ugodne razgovore veselog društva uoči velikog kršćanskog blagdana. Franjo je rođen 1. travnja, no ove godine sa proslavom je malo poranio upravo zbog blagdana.

Stoga naše čestitke Franji sa željama za dug život, te mnogo sreće i zdravlja.

0 Comment