Robert Hofman idealan kandidat za načelnika općine Velika: “Smatramo da malo tko u našoj općini može biti zadovoljan učinjenim u proteklom razdoblju“

Autor: D.K.

Svoju kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima za načelnika općine Velika istakao je Robert Hofman koji ističe kako na izbore osobno i sa svojom listom za Općinsko vijeće izlazi pun želje i energije da se popravi stanje u Velikoj te da smatra da malo tko može biti zadovoljan učinjenim u proteklom razdoblju.

-Uvjereni smo da će mještani općine Velika prepoznati naša nastojanja i dati nam svoje povjerenje. Smatramo da malo tko u našoj općini može biti zadovoljan učinjenim u proteklom razdoblju, a stagnacija cijele općine Velika je vidljiva, unatoč mnogim velikim obećanjima od kojih se većina nije ostvarila – navodi se između ostalog u priopćenju Roberta Hofmana, kandidata za načelnika općine Velika koji naglašava kako se iz svih tih razloga i okupila grupa mladih ljudi čija je želja poboljšati uvjete življenja u samoj općini.

-Na izbore izlazimo puni želje i energije da popravimo stanje u Velikoj, a uvjereni smo da će mještani općine Velika to prepoznati te nam dati svoje povjerenje – zaključuje Robert Hofman iz Velike.

Robert Hofman je iz Velike, rođen 1971. godine. Oženjen, otac dvoje djece, hrvatski branitelj i poduzetnik. Robert je veliki entuzijast i smatra da se dobrom voljom, iskustvom i željom može napraviti puno toga. Osnivač je Udruge „Veličanka“ koja je pokrenula mnoge projekte u Velikoj te sudjeluje i volontira u radu raznih udruga. Uređivao je i izdavao novinski list „ Velička kronika“.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88