Riječani i Istrijani izjednačeni, a Puljani prepustili prijelazni pehar suparnicima /FOTO GALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Nakon cjelodnevnog natjecanja boćara iz klubova osoba s invaliditetom iz cijele zemlje na 4. Kupu Hrvatske proglašeni su pobjednici i dodijeljeni pehari. Tako su pehare i medalje  dobili pojedinci pobjednici u četiri kategorije, a predviđeno je da prijelazni pehar preuzme klub sa najviše osvojenih medalja.

Na kraju su klubovi „Istrijana“ iz Pule i „Pulac“ iz Rijeke bili potpuno izjednačeni pa su Istrijani prepustili prijelazni pehar koji će slijedeću godinu dana biti u vitrinama riječkog kluba!

Požeški Boćarski klub osoba s invaliditetom “Nada”, koji ove godine slavi desetljeće rada, bio je u  sportskoj dvorani Tomislav Pirc domaćin tog tradicionalnog natjecanja za osobe s invaliditetom koje je uz domaćine okupilo boćare iz Slavonskog Broda, Đakova, Osijeka, Zagreba, Velike Gorice, Pule i Rijeke, otvorio ga je gradonačelnik Požege Vedran Neferović.

Tom prigodom, kao i na završnoj svečanosti, predsjednik BK „Nada“ iz Požege Ivan Begić zahvalio je natjecateljima na odazivu, te gradu Požegi, Požeškom športskom savezu, Požeško-slavonskoj županiji i brojnim drugim sponzorima na pomoći kod organizacije Kupa.

Završnoj svečanosti i podjeli nagrada nazočio je zamjenik požeško-slavonskog župana za društvene djelatnosti Ferdinand Troha, te predstavnici Požeškog športskog saveza i sponzori, zatim Ivan Ćosić, predstavnik Hrvatskog paraolimpijskog odbora, Jozefina Kranjčec, predsjednica Saveza tjelesnih invalida Hrvatske i drugi.

Ivan Begić uručio je zahvalnice za potporu i suradnju, kao i prigodne poklone, a tom prigodom nastupila je požeška glazbena skupina „Lord“ iz Požege pod vodstvom Slavka Marića.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot