Restoran i prenoćište „Akademija graševine“ nastavljaju rad s novom i bogatijom vinsko-gastronomskom ponudom /FOTO/

Autor: DK

Dobro poznati ugostiteljski objekt restoran sa prenoćištem „Akademija graševine“ smješten u Venju broj 2 pokraj Kutjeva od 6. travnja posluje u sastavu tvrtke „Good food“ iz Požege vlasnika dugogodišnjeg ugostitelja Anđelka Ledića, a sa tom promjenom ovdje su u ponudi novi sadržaji počevši od smještaja pa do bogate vinske karte i delicija domaće kuhinje.

blank

Kako je poznato tu se nalazi restoran kapaciteta oko 80 osoba, 10 komfornih klimatiziranih soba sa 22 ležaja, te vinski podrum sa vinotekom u kojemu su u ponudi ponajbolja vina kutjevačkog vinogorja.

blank

-Sobe su stalno u funkciji tako da se mogu koristiti zajedno sa doručkom, dok će restoran, te vinski podrum biti u ponudi nakon najava organiziranih skupina – kaže Anđelko Ledić i dodaje da pripremaju brojne specijalitete slavonske kuhinje. Tu proširuju sadržaje na bicikliranje, šetnje po obroncima Krndije kroz vinograde, boravak u prirodi, planinarske pohode i slično.

blank

Anđelko Ledić je inače predsjednik Udruge kuhara Požeško-slavonske županije , široj javnosti poznat po dugogodišnjoj TV emisiji „Anđeoska kuhinja“ emitiranoj na desetak televizija, a zajedno sa suprugom Radom, otvorio je u Njemačkoj ulici broj 11 u Požegi ugostiteljstvo „Bistro Ledić“. U Požegi nastavlja redovan rad svakoga radnog dana od 9 do 16 sati i subotom od 9 do 13 sati uz bogatu ponudu gableca, ručkova i cateringa po povoljnim cijenama, dok se ostala ponuda može posebno dogovarati.

Prostor „Akademije graševine“ pogodan i za svadbena okupljanja, različite obiteljske svečanosti kao što su rođendani, pričesti, krizme, zaruke i slično, te za seminare i team buildinge. Tu se kroz radionice planira edukacija zainteresiranih za pripremu tradicionalnih slavonskih jela. Na obje lokacije ponuđen je i dobar dječji program što uključuje igrališta sa različitim igralima za mališane, tobogan i slično.

blank

-Kuhinju u Venju koristimo i nadalje za pripremu svježe i tople hrane, a ovih dana tu ćemo sagraditi krušnu peć, te pecalo – nastavlja Ledić i dodaje da je uz objekt veliko parkiralište kapaciteta više od 30 vozila. Ovdje gledaju i u budućnost.

blank

-Naša djeca i pripravnica namjeravali napustiti zemlju, stvaramo uvjete za njihovu egzistenciju i rad u obiteljskom poduzetništvu, a dugoročno namjeravamo ovdje izgraditi zatvoreni bazen sa saunom što ćemo kandidirati za fondove EU – zaključio je Anđelko Ledić.

Sve informacije o ovim ponudama, te korištenju sadržaja mogu se dobiti na mob. 099 411 4119 ili 098 169 30 32.

Foto: D. Mirković

blank
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića