Redovita koordinacija gradonačelnika i načelnika sa požeško-slavonskim županom

Autor: S.P./D.K.

blankPOŽEGA – Redovitu koordinaciju s gradonačelnicima i načelnicima općina održao je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević sa zamjenikom Željkom Jakopovićem na kojoj bio nazočan i izabrani zastupnik za Hrvatski sabor Franjo Lucić.

Na dnevnom redu Koordinacije bilo je pet točaka, od razmatranja stanja gospodarstva, odlaska  na sajam u Graz, do obilježavanja vrijednih obljetnica iz Domovinskog rata.

Uz analizu stanja u gospodarstvu te prezentaciju novih mogućnosti, posebice kada je riječ o natječajima u ovom jesenskom razdoblju, na današnjoj koordinaciji predstavljen je protokol obilježavanja 25. obljetnice 123. brigade te 25. obljetnice tragične pogibije 12 hrvatskih branitelja. Svečanost obilježavanja obljetnice proslavljene 123. brigade održat će se 22. listopada, a 25. obljetnica pogibije bit će obilježena otkrivanjem spomen-obilježja.

blank

-Obećali smo roditeljima kako ćemo  spomenik napraviti za 25. obljetnicu. Tamo već postoji spomen-obilježje, no ovo će biti primjerenije, a taj projekt predstavio sam danas i svim načelnicima i gradonačelnicima – rekao je župan Tomašević.

Na koordinaciji je bilo riječi i o predstavljanju požeško-slavonskih gospodarstvenika na sajmu u Grazu kojeg će posjetiti u utorak 4.rujna.

-Sajam se održava 4. listopada, tema je Dan Hrvata u Austriji i dobili smo ponudu od Hrvatske gospodarske komore i Trgovinske komore Austrije da budemo županija partner. Prilika je to za razmjenu iskustva i uspostavu kontakata jer s nama u Austriju ide 30 gospodarstvenika, svaki od njih već ima pripremljen svoj način prezentacije – naglasio je župan Tomašević.

blank blank blank blank blank blank blank blank blank

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića