„Razbijači čaša“ donijeli moderni zvuk zabavnjaka, ali i svog ličkog kraja

Autor: DK

POŽEGA – Ovih dana okončano je snimanje još jedne polusezone popularne tamburaške emisije TV Superton koju već više od 2,5 godine stvara ekipa Poljoprivrdne TV Požega, te emitira putem četiri platforme u našoj zemlji i jedne u susjednoj Bosni i Hercegovini.

-Posljednji gosti ove polusezone bili su šest svirači sastava „Razbijači čaša“ iz Otočca u Lici donijevši sa sobom moderni zvuk zabavnjaka jer u postavi imaju uz tambure još električnu i akustičnu, te bas gitaru, bubnjeve i harmoniku, no bilo je i pjesama narodnog ugođaja odnosno ličkog kraja – ističe urednik i voditelj TV Supertona Jelenko Topić dodajući da na programu slijedi 20. srpnja od 20.35 sati gostovanje ženskog tamburaškog sastava „Cure iz centra“ iz Koprivnice, te tjedan dana kasnije nastup „Razbijača čaša“.

Inače „Razbijači čaša“ širokoj su javnosti poznati po svojim hitovima „Coprinjica“, „Profesorica“, „Kap veselja“ i „Zašto mi se cesta ljulja“ za koje su snimili i video spotove, a jedan spot su snimili sa Anom Rucner i Vladom Kalemberom!

Tijekom kolovoza i prve polovine rujna reprizirat će se ranije snimljeni TV Supertoni, a iza Aurea festa snimat će se emisije nove polusezone kada su ponovo najavljena gostovanja poznatih imena naše estradne scene.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: