Ratni invalidi u novim prostorima

Autor: Jelenko Topić

Otvorenje prostorija HVIDR-e u PŽ 25.7.2014.POŽEGA – Udruga hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata grada Požege otvorila je nove prostorije u Ulici dr. Franje Tuđmana, a svečanostisu uz članove nazočili požeško-slavonski župan Alojz Tomasšević, gradonačelnik i dogradonačelnik Požege Vedran Neferović i Mario Pilon , te poduzetnici koji su pomogli uređenje prostorija.

– Ovaj prostor ćemo koristiti za svoje broje planirane aktivnosti, a nadamo se da će udovoljiti svim našim potrebama – istakao je na prigodom otvorenja predsjednik UHVIDR Tomo Vrhovac, zahvalivši svima koji su pomogli uređenju prostora.

-Branitelji su svakog dana sve stariji, a pogotovo hrvatski vojni invalidi te će imati sve više potreba, kako bude vrijeme odmicalo. Tako će biti i potreba da se češće međusobno pomažu, druže i sjećaju vremena kad se stvarala moderna Hrvatska –kazao je župan Tomašević i istakao potrebu iznalaženju mogućnosti otvaranja doma za branitelje, posebno ratne veterane. Daljnju potporu grada najavio je gradonačelnik Neferović, a riječi blagoslova prostora uputio je katedralni župnik župe Sv. Terezije Avilske Ivica Žuljević.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: