Ratni invalidi Požege prisutni u svim segmentima života svoga grada

Autor: DK

Redovna godišnja skupštine Hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata(HVIDR) grada Požege protekla je u podnošenje svih izvješća koja su prihvaćena, a donijeti su i planovi za 2020. godinu.

-Čestitam na svemu što činite ne samo za svoju udrugu već i za grad jer ste prisutni u svim segmentima vezanim uz domovinski rat, ali i u drugim aktivnostima, tako da vam je grad i nadalje na raspolaganju – kazao je pozdravljajući ratne invalide zamjenik gradonačelnika Požege Ferdinand Troha. Skupu su nazočili predstavnici srodnih udruga, te Stipan Grgić, predsjednik HVIDR-e Požeško-slavonske županije koji je također pohvalio rad požeške udruge ističući da je vidljiva ozbiljnost u provođenju aktivnosti.

-Uključivali smo su u niz značajnih događaja i obilježavanja obljetnica iz rata, sudjelovali na više sportskih susreta i turnira,  zatim aktivnostima uz godišnjice Bljeska, stradanja Vukovara, pogibije branitelja na Papuku i drugom, a ostvarujemo dobru suradnju sa niz udruga iz domovinskog rata u ovom kraju – naglasio je u izvješću o radu za proteklu godinu predsjednik HVIDR-e Požega Tomo Vrhovac.

Najavio je i plan rada za 2020. godinu koji obuhvaća nastavak ovih aktivnosti i obilježavanja značajnih datuma iz novije povijesti, suradnju sa drugim udrugama, socijalnu zaštitu članova, sportske aktivnosti i itd.

Foto: D. Mirković [FGAL id=257666]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: