Raspored krizmi – podjele svetog sakramenta Potvrde u župama Požeštine 2020. godine

Autor: DK

U petak 24.travnja u 18 sati sakrament sv. Potvrde bit će u Župi sv. Barbare u Jakšiću koju će krizmanicima podijeliti biskupov delegat msgr. Josip Krpeljević, generalni vikar Požeške biskupije

25.travnja (subota) u 11 sati sv. Potvrda bit će u Župi sv. Petra i Pavla u Kaptolu koju će krizmanicima podijeliti biskupov delegat, preč. Mladen Štivin, kanonik Stolnog kaptola.

U nedjelju 26.travnja u 11 sati sv. Potvrda bit će u Župi sv. Nikole u Pleternici koju će krizmanicima podijeliti biskupov delegat preč. Ivica Žuljević, prepošt Stolnog kaptola.

3.svibnja (nedjelja) u 11 sati sakrament sv. Potvrde u Župi sv. Martina biskupa u Brestovcu koju će podijeliti biskupov delegat, preč. Antun Ćorković, kanonik Stolnog kaptola.

Biskup Antun Škvorčević će u Župi sv. Mihaela Arkanđela u Stražemanu  svetu Potvrdu krizmanicima podijeliti 8.svibnja (petak) u 17 sati.

Dvije će krizme biti 17.svibnja (nedjelja) i to u 11 u Požegi – župi sv. Leopolda Mandića gdje će krizmatelj biti biskup Škvorčević dok će u 18 sati sakrament sv. Potvrde u Župi Rođenja Blažene Djevice Marije u Kutjevu podijeliti biskupov delegat msgr. Josip Krpeljević, generalni vikar Požeške biskupije.

U Župi sv. Augustina u Velikoj sakrament sv. Potvrde će 22.svibnja (petak) u 18 sati će podijeliti biskup Škvorčević.

Dvije će krizme biti 23.svibnja (subota) i to u 18 u Požegi – župi sv. Ivana Krstitelja u Vidovcima koju će podijeliti biskupov delegat msgr. Josip Krpeljević, generalni vikar Požeške biskupije, dok će u Župi sv. Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Vetovu, također, u 18 sati  sakrament sv. Potvrde podijelit biskupov delegat preč. Ivica Žuljević, prepošt Stolnog kaptola.

Na uočnicu Duhova, 30.svibnja u župi sv. Duha Požega – franjevačkoj župi, s početkom u 18 sati biskup Škvorčević će podijeliti sakrament sv. Potvrde.

Tradicionalno na Duhove, 31.svibnja u 11 sati sakrament sv. Potvrde će podijeliti u katedralnoj Župi sv. Terezije Avilske biskup Škvorčević.

Dvije će krizme biti 6.lipnja (subota) i to u 17 sati u Župi sv. Alojzije Gonzaga u Čaglinu koju će podijeliti biskupov delegat msgr. Josip Krpeljević, generalni vikar Požeške biskupije, dok će u Župi sv. Ane u Skenderovcima u 18 sati  sakrament sv. Potvrde podijelit biskupov delegat preč. Ivica Žuljević, prepošt Stolnog kaptola.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: