Raskvašen teren i kiša otežali vožnju biciklista

Autor: Požega Portal

20150906_101240POŽEGA/CRIKVENICA  –  Ovog vikenda u Crikvenici je vožena predzadnja utrka Hrvatskog kupa u brdskom biciklizmu. Na utrci su sudjelovali biciklisti požeškog biciklističkog kluba LUKS Racing team-a u sastavu Krešimir Pavičić u kategoriji Veterani B, Matej Skuzin u kategoriji Elite, Zvonko Pedić u kategoriji Junior i Mirko Budimlić u kategoriji Početnici do 15 godina.

Na vrlo teškoj stazi dužine četiri kilometra, koja je bila jako nakvašena i skliska zbog kiše koja je pala noć prije utrke, natjecatelji su morali izvući zadnje atome snage da bi utrku odvezli i završili.

Prva na rasporedu je bila utrka početnika u kojoj je nastupio Mirko Budimlić, koji je utrku nakon pada u drugom krugu završio na petom mjestu. Nakon utrke početnika slijedio je start utrke Veterana u kojoj je nastupio naš požeški veteran Krešimir Pavičić. Utrka i dalje na mokroj, skliskoj i raskvašenoj stazi je bila uzbudljiva i teška a naš Požežanin je završio utrku na petom mjestu kao i Mirko u kategoriji početnika. Još su nastupili od požeških natjecatelja Matej Skuzin u kategoriji Elite i Zvonko Pedić u kategoriji Junior. Oba naša biciklista su vrlo dobro startala i u utrku su krenuli sa drugog mjesta.

20150906_105510Kao što je rečeno, staza je bila vrlo teška i teško vozljiva, ali naši natjecatelji su se držali jako dobro. Zvonko Pedić cijelu utrku vozi na drugom mjestu i završava nakon pet krugova na drugom mjestu. Matej Skuzin vozi vrlo dobru utrku, drži drugo mjesto, ali zadnjem krugu na jednom teškom i kliskom dijelu staze pada i u tom trenutku ga prelaze neki vozači tako da i Matej na žalost završava utrku na petom mjestu.

Požeški biciklisti su tako osvojili bodove za Kup Hrvatske i pokazali da se može računati i na bolje rezultate na zadnjoj utrci kupa koja se idući nedjelju održava u Svetom Martinu na Muri.

 

 

 

20150906_144609 20150906_145856

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: