Ramanovčani se memorijalnim turnirom sjetili stradalog sumještanina Marka Pavličeka

Autor: Jelenko Topić

NOGOMETAŠI POLICIJSKE UPRAVE POŽEŠKO-SLAVONSKE MEĐU OSAM MOMČADI POBJEDNICI

Udruga mladih „Slavonac“ iz Ramanovaca i Dobrovoljno vatrogasno društvo Kaptol organizirali su drugi Memorijalni malonogometni turnir u čast svog poginulog sumještanina Marka Pavličeka(21) čime turnir postaje tradicionalan. Pavliček je vraćajući se kući u Ramanovce stradao nesretnim slučajem u prometu 13. studenog 2016. godine na autocesti kod Okučana, a bio je pripadnik 1. Postaje prometne policije grada Zagreba.

Turnir je ove godine okupio osam momčadi: PU Požeško-slavonska, Udruga mladih općine Kaptol, PU Zagrebačka, NK Kaptol, NK Eminovci, NK Kaptol-veterani,  Ramanovci i DVD Alilovci.

Prije turnira izaslanstva su na Markov grob položili vijence i cvijeće, a služena je i sveta misa u kaptolačkoj župnoj crkvi. Tajnica Udruge „Slavonac“ Kristina Rupert pozdravila je sudionike turnira, a otvorio ga je Josip Soudek, zamjenik načelnika općine Kaptol. Ovom obilježavanju nazočila je obitelj pokojnog Marka i to otac Željko, majka Slavica, sestre Josipa i Ivana, te ostala rodbina.

U  finalnoj utakmici PU Požeško-slavonska pobijedila je NK Eminovce  sa 7:0 pa im je potpredsjednik udruge „Slavonac“ Mladen Miletić uručio prijelazni pehar, a predsjednik udruge Alen Havrda svima je uručio zahvalnice za sudjelovanje.

Pobjednička ekipa PU Požeško-slavonske nastupila je u sastavu: Kristijan Maroši, Ivan Glavaš, Franjo Kolomaz, Filip Šubara, Ivan Škoda i Petar Baketarić.

Nakon turnira sudionici su proveli večer na domjenku u mjesnom domu u Ramanovcima zajedno s obitelji pokojnog Marka Pavličeka.

Foto: D. Mirković [FAG id=249790]

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot