Ramanovčani se memorijalnim turnirom sjetili stradalog sumještanina Marka Pavličeka

NOGOMETAŠI POLICIJSKE UPRAVE POŽEŠKO-SLAVONSKE MEĐU OSAM MOMČADI POBJEDNICI

Udruga mladih „Slavonac“ iz Ramanovaca i Dobrovoljno vatrogasno društvo Kaptol organizirali su drugi Memorijalni malonogometni turnir u čast svog poginulog sumještanina Marka Pavličeka(21) čime turnir postaje tradicionalan. Pavliček je vraćajući se kući u Ramanovce stradao nesretnim slučajem u prometu 13. studenog 2016. godine na autocesti kod Okučana, a bio je pripadnik 1. Postaje prometne policije grada Zagreba.

Turnir je ove godine okupio osam momčadi: PU Požeško-slavonska, Udruga mladih općine Kaptol, PU Zagrebačka, NK Kaptol, NK Eminovci, NK Kaptol-veterani,  Ramanovci i DVD Alilovci.

Prije turnira izaslanstva su na Markov grob položili vijence i cvijeće, a služena je i sveta misa u kaptolačkoj župnoj crkvi. Tajnica Udruge „Slavonac“ Kristina Rupert pozdravila je sudionike turnira, a otvorio ga je Josip Soudek, zamjenik načelnika općine Kaptol. Ovom obilježavanju nazočila je obitelj pokojnog Marka i to otac Željko, majka Slavica, sestre Josipa i Ivana, te ostala rodbina.

U  finalnoj utakmici PU Požeško-slavonska pobijedila je NK Eminovce  sa 7:0 pa im je potpredsjednik udruge „Slavonac“ Mladen Miletić uručio prijelazni pehar, a predsjednik udruge Alen Havrda svima je uručio zahvalnice za sudjelovanje.

Pobjednička ekipa PU Požeško-slavonske nastupila je u sastavu: Kristijan Maroši, Ivan Glavaš, Franjo Kolomaz, Filip Šubara, Ivan Škoda i Petar Baketarić.

Nakon turnira sudionici su proveli večer na domjenku u mjesnom domu u Ramanovcima zajedno s obitelji pokojnog Marka Pavličeka.

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment