Radovi na izgradnji kružnog toka u Kutjevu pri samom završetku /FOTO/

Autor: D.K.

Pri kraju je jedna od trenutno najvećih infrastrukturnih investicija Županijske uprave za ceste Požeško-slavonske županije – izgradnja kružnog toka u Kutjevu. Uz znatnu financijsku investiciju projekt je zbog svoje specifičnosti bio dosta zahtjevan, a njegova vrijednost je više od dva milijuna kuna. Kao projekt od velike važnosti za taj kraj s 20 posto sufinancira grad Kutjevo iz vlastitih proračunskih sredstava koji će dati posebnu dimenziju izgleda prijestolnici graševine.

Grad Kutjevo je ishodio svu potrebitu dokumentaciju i građevinsku dozvolu za izgradnju kružnog toka. Na tom dijelu tadašnje prometnice dolazilo je do različitih problema iz kojeg se razloga i pristupilo zahtjevnoj investiciji sa šest priključaka, ističe Mijo Jozak, ravnatelj Županijske uprave za ceste Požeško-slavonske županije naglašavući kako će osim rješavanja prometne problematike novi rotor uljepšati i vizualni dio grada Kutjeva.

Zahvalu Županijskoj upravi za ceste i županu Alojzu Tomaševiću uputio je kutjevački gradonačelnika Josip Budimir koji je naglasio kako se u zadnjih šest godina izvelo više značajnih investicija u cestogradnji i izgradnji pješačkih staza.

-Kao što vidite pri samom kraju su radovi koji će definitivno donijeti benefite svima. Uz novi vizualni identitet kojim se moramo prezentirati potencijalnim posjetiteljima grada Kutjeva, ovakve investicije olakšavaju svakodnevni život svima nama koji se koristimo ovim prometnicama, a definitivno i svima onima koji imaju poslovni interes i želju za bržim i lakšim transportom robnih dobara – rekao je gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir

U narednih 15-ak dana očekuju se dovršetak radova i ishodovanje potrebite dokumentacije kako bi se moglo pustiti prometovanje tim dijelom.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88