Radnici „Zvečeva“ se samoorganizirali, te okupili na zajedničkom domjenku i druženju /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Mjesec dana nakon blagdana i dolaska nove 2020. godine skupina mladih radnika tvrtke „Zečevo“ samoorganizirano je u restoranu „Zlatni lug“ okupila više od 110 zaposlenika na zajedničkom domjenku i druženju koje su sami svojim novcem financirali. To su pokrenuli mladi radnici Tomislav Polić i Ivona Ćutek s ciljem da se okupe i druže zaposlenici tvrtke što se pokazalo dobrim potezom jer je odaziv bio izuzetno veliki tako da se od oko 350 zaposlenika tu našla praktički njih jedna trećina. Bilo je tu starih radnika tvrtke koji su pred mirovinom, ali najviše mladih, a ovaj slučaj pokazuje potrebu ovakvih skupova jer je atmosfera bila izuzetno ugodna i vesela.

-Zbog bolesti i sadašnjih viroza izostao je dio zaposlenika koji se prijavio da će doći – kazali su nam organizatori ispred kojih je sve okupljene pozdravio Damir Budimlić izrazivši zahvalnost mladim radnicima koji su sve pripremili i organizirali, te svima ostalima što su se odazvali, a nada se da će svi doći dogodine  na drugi ovakav susret.

Večer su proveli u dobrom raspoloženju, družeći se, te zajedničku večeru. Za dobro raspoloženje i zabavu bili su zaduženi članovi glazbenog sastava „Premium“ iz Požege sa njihovim pjevačem Josipom Tilingerom Jokom tako da lijepih i veselih pjesama nije manjkalo, a sudionici okupljanja razdragano su cijeli večer dobrano popunjavali plesni podij, te je bilo i živih slavonskih kola.

Radnici ove tvrtke ranijih su se godina u ovakvim prigodama okupljali u manjim skupinama od nekoliko desetaka ljudi, uglavnom po pojedinim radnim cjelinama, a ovo je prvi puta da svi budu na jednom mjestu, te su najavili da će ovo postati tradicija.

Potporu inicijatorima druženja dala je uprava tvrtke, te „Zlatni lug“ koji je bio mjesto okupljanja na zadovoljstvo svih nazočnih.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: