Radnici na sportskim borilištima, a uz Kutjevčane djelatnici „Božjakovine“ i „Đakovačkih vina“ (FOTO GALERIJA)

Autor: Jelenko Topić

KUTJEVO/OVČARE – Podružnica Nezavisnog sindikata radnika u proizvodnji hrane i pića koja djeluje u dd „Kutjevo“ organizirala je na sportskim terenima u Ovčarama tradicionalne Radničke sportske igre, koje su održane po 19. puta, a uz zaposlenike kutjevačke tvrtke nastupili su i radnici tvrtki „Božjkovina“ i „Đakovačka vina“ koja su vlasnički povezane sa dd „Kutjevo“. Nazočili su i gosti iz prijateljskih sindikata kao što su Dragutin Šmerda, predsjednik Slavonsko-baranjskog sindikata, Darko Maras, potpredsjednik središnjice Nezavisnih hrvatskih sindikata i drugi.

Predsjednik ove podružnice Vinko Jušić koji je uz Željka Jurića bio nositelj organizacije ističe da je nastupilo oko 300 radnika ovih poljoprivrednih tvrtki, muškarci su se natjecali u nogometu, kuglanju, odbojci i bellotu, te žene u pikadu, kuglanju, odbojci i belottu. Natjecanja u kuglanju organizirana su na kuglanu restorana „Vinkomir“ u Kutjevu dok su ostala bila na otvorenim sportskim terenima igrališta NK „Ovčare“.

Za sudionike i goste pripremljena je bogata ponuda domaćih specijaliteta, a za dobro raspoloženje pobrinuli su se tamburaši „Srce bećarsko“ iz veličkog kraja.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: