Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Radnici odjela za gospodarenje otpadom ponovno su počeli s radom

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Radnici odjela za gospodarenje otpadom ponovno su počeli s radom Požega.eu | Radnici odjela za gospodarenje otpadom ponovno su počeli s radom

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Radnici Komunalca Požega d.o.o. koji su jutros obustavili rad, odnosno odbili krenuti s odvozom otpada, u 7,45 sati ponovno su počeli s radom.

Na taj su se potez odlučili nakon što im se u krugu tvrtke u Industrijskoj ulici obratio gradonačelnik Požege i predsjednik Skupštine Društva Željko Glavić.

-U razgovoru s gospodinom Dražetićem koji je kod mene bio u ime svih vas prije dva tjedna rekao sam da prenese djelatnicima da će od 1. ožujka njihov zahtjev biti riješen, odnosno da će nalagači i radnici na odlagalištu i specifičnim poslovima koje obavljaju dobiti dodatak na uvjete rada do 20%. Sistematizacija je u tijeku, no ono što vas zanima sam vrlo jasno i korektno rekao da će vam to biti riješeno i vidljivo na plaći koju ćete dobiti u travnju. Uobičajeno je da radnici na specifičnim poslovima dobiju dodatak na uvjete rada. Do sada to nitko nije prepoznao. Ovaj prijedlog naravno trebaju usvojiti Nadzorni odbor i Skupština društva. – rekao je gradonačelnik Glavić.

- Mi Vam se zahvaljujemo. Htjeli smo to čuti iz Vaših usta. Nismo vjerovali onome što nam je rečeno, ali sad vjerujemo – poručili su radnici te krenuli s odvozom otpada prema rasporedu.

Doznajemo da sa današnjim "štrajkom" nisu bili upoznati ni Sindikat ni Radničko vijeće Komunalca Požega d.o.o.

Izvor: Komunalac Požega d.o.o.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.