Radnici odjela za gospodarenje otpadom ponovno su počeli s radom

Autor: D.K.

Radnici Komunalca Požega d.o.o. koji su jutros obustavili rad, odnosno odbili krenuti s odvozom otpada, u 7,45 sati ponovno su počeli s radom.

Na taj su se potez odlučili nakon što im se u krugu tvrtke u Industrijskoj ulici obratio gradonačelnik Požege i predsjednik Skupštine Društva Željko Glavić.

-U razgovoru s gospodinom Dražetićem koji je kod mene bio u ime svih vas prije dva tjedna rekao sam da prenese djelatnicima da će od 1. ožujka njihov zahtjev biti riješen, odnosno da će nalagači i radnici na odlagalištu i specifičnim poslovima koje obavljaju dobiti dodatak na uvjete rada do 20%. Sistematizacija je u tijeku, no ono što vas zanima sam vrlo jasno i korektno rekao da će vam to biti riješeno i vidljivo na plaći koju ćete dobiti u travnju. Uobičajeno je da radnici na specifičnim poslovima dobiju dodatak na uvjete rada. Do sada to nitko nije prepoznao. Ovaj prijedlog naravno trebaju usvojiti Nadzorni odbor i Skupština društva. – rekao je gradonačelnik Glavić.

– Mi Vam se zahvaljujemo. Htjeli smo to čuti iz Vaših usta. Nismo vjerovali onome što nam je rečeno, ali sad vjerujemo – poručili su radnici te krenuli s odvozom otpada prema rasporedu.

Doznajemo da sa današnjim “štrajkom” nisu bili upoznati ni Sindikat ni Radničko vijeće Komunalca Požega d.o.o.

Izvor: Komunalac Požega d.o.o.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88