Radili na ugledu i značaju struke (FOTO)

Autor: D.M.

POŽEGA – Prošla godina obilovala je aktivnostima u Udruzi računovođa i finacijskih djelatnika iz Požege, rečeno je u izvješću na godišnjoj skupštini kojeg je podnijela Sunčice Baić, predsjednice te udruge. Posebno treba istaći održavanje nekoliko seminara i radionici o aktualnim zakonskim propisima i njihovoj primjeni u praksi. Udruga je bila organizator i za članove i drugih regionalnih udruga, te ostvarila i značajne prihode.

mr.sc. Sunčica Bajić, predsjednica Udruge računovođa i finacijskih djelatnika Požege

Izvršni odbor je pomlađen što se osjetilo u radu. Bilo je i drugih aktivnosti na podizanju stručne razine članova, suradnje s obrazovnim institucijama koje školuju kadrove računovodstva i financija, te primjene suvremenih metoda i tehnika, istakla je predsjednica Bajić.

Skupština je prihvatila izvještaje i programe rada za ovu godinu u kojem je naglašena suradnja s Ekonomskom školom u Požegi na proslavi 60 godina rada. Također dosadašnja tajnica Udruge Marija Rehnicer zamjenjena je Vesnom Matoković, a u Izvršni odbor je izabran Slobodan Manović.

Skupštini su pored članova prisustvovali i predstavnici udruga iz okolnih gradova te institucija društvenog i političkog života grada Požege.

Nakon skupštine upriličeno je zabavno druženje uz tamburaše Zlatnog veza.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije