PUME i Savjet mladih pozivaju vas u pješačku zonu: Podržimo zajedno naše Vatrene

Autor: DK

POŽEGA – Udruga PUMA i Savjet mladih Grada Požege organiziraju zajedničko gledanje nogometnih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

– Možemo li ponoviti Francusku iz 1998.? Mi smo sigurni da možemo i zato želimo zajedno bodriti naše Vatrene – poručuju PUME te pozivaju Požežane da utakmice prate u pješačkoj zoni na velikom platnu. Utakmica između Hrvatske i Češke je, u petak, 17. lipnja od 18 sati dok će Vatreni snage sa Španjolcima odmjeriti 21. lipnja od 21 sat.

Prije utakmica svi koji dođu zabavit će se uz navijačke pjesme. Voditelj programa je Boris Benčić, službeni fotograf Anđelko Banović, a tu su i hostese koje će dijeliti nagrade sponzora. Piće će biti ponuđeno po navijačkim cijenama i to kutjevačka graševina po 60 kuna uz poklon čašu, 4 dcl Ožujskog piva po cijeni od 10 kuna, a pola litre Coca – cole za 12 kuna.

– Odjeveni u hrvatske boje bodrimo naše Vatrene uz odličnu atmosferu koju će vam pružiti Udruga PUMA i Savjet Mladih Grada Požege – pozivaju organizatori.

Generalni pokrovitelji programa su grad Požega i Turistička Zajednica grada Požege, a zlatni sponzor Kutjevački podrum.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: