Pukom srećom 27-godišnji vozač kombija ostao živ: “Da je udario u rasvjetni stup na mjestu bi ostao mrtav”

Autor: DK

Jutros oko pet sati došlo je do prometne nesreću Alilovcima u kojoj je teško ozlijeđen 27-godišnji vozač kombija požeških registarskih oznaka.

Kako neslužbeno doznajemo 27-godidišnji vozač kombija, koji je s područja općine Kaptol kretao iz pravca Kaptola prema Požegi. U mjestu Alilovci izlaskom iz blagog zavoja izgubio je nadzor nad vozilom, zaplesao na cesti, sletio u putni kanal i udario u most.

Od siline udarca kombi je ponovno završio na cesti na kojoj se okretao i ponovno završio u putnom kanalu. Udarac kombija u most je bio toliko jak da je ispao motor iz vozila.

-Čula sam jak udarac u snu. Mislila sam da sanjam. Kad sam čula i vatrogasne sirene izašla sam van i imala što vidjeti. Vozača kombija koji je izudaran sa svih strana odvezli su u bolnicu. To stvarno nema smisla kako se na ovom dijelu ceste kroz naše selo vozi. Imam osjećaj da nekad lete vozilom iznad ceste. Tome se treba stati u kraj. Prošle je godine u desetom mjesecu ovdje pred svojom kućom poginula naša susjeda. Što mislite da je taj vozač kombija udario u rasvjetni stup kojeg je za dlaku izbjegao. Pa na mjestu bi ostao mrtav – pomalo uznemirena prepričala nam je događaj jedna mještanka Alilovaca.

Također smo doznali da je vozač kombija nakon prometne nesreće izašao iz vozila i pokušao “nekamo” otići. Nije mogao daleko zbog zadobivenih ozljeda.

Potvrđeno nam je da je vozaču puklo nekoliko rebara. Koje je još zadobio sve ozljede bit će poznato nakon specijalističkog pregleda u požeškoj bolnici.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: