Prvo mjesto i ove godine Miri Ćorluka iz Požege za najbolji čobanac, drugo Željku Turaliji iz Valpova, a treći Dušku Tomšiću iz Suhopolja: Požeški kotlić 2019. /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Iz parka kraj Orljave širili su se mirisi slavonskog čobanca koji su primamili brojne posjetitelje na 10, gastro manifestaciju “Požeški kotlić 2019.” Natjecalo se 38 majstora svog zanata sa svojim ekipama koje su na ovaj ili onaj način davale potporu najboljima među najboljim.

blank

Ovogodišnja pobjednica je drugu godinu za redom Mira Ćorluka iz Požege kojoj je pomagao njen suprug Pejo. Drugo mjesto pripalo je Željku Turaliji iz Valpova, a treće Dušku Tomšiću iz Suhopolja.

blank

Pobjednicima je pehare i priznanja uručio zamjenik gradonačelnika Ferdinand Troha.

blank

Svoj veliki doprinos ovogodišnjem Požeškom kotliću, drugu godinu za redom, dao je Lovački savez Požeško-slavonske županije. Zauzetošću određenom broju lovaca, na čelu s vrsnim i dokazanim kuharom Zvonkom Miličevićem skuhali su 500 litara čobanca koji je besplatno podijeljen posjetiteljima manifestacije. Oni koji su željeli mogli su darivati novčani prilog Caritasu Požeške biskupije koji će prikupljena novčana sredstva darivati onima u potrebi.

blank

Pri podjeli čobanca posjetiteljima pomogao je požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

Foto: Marko Krstanović [FGAL id=255479]

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića