Prvi tečaj ronjenja uspješno završilo 12 polaznika požeškog kluba /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Ronilački klub Požega je po prvi put od svog osnivanja organizirao tečaj ronjenja zahvaljujući tome što  napokon imaju vlastitog instruktora ronjenja. Tečaj je trajao tjedan dana, a sudjelovalo je 12 polaznika koji su članovi kluba.

Tom edukacijom obuhvaćena su teorijska znanja, vježbe u bazenu, završni ispit znanja i praktični dio koji je odrađen na moru u Kraljevici.

-Ovim tečajem polaznici su stekli početnu kategoriju R1 s kojom mogu roniti do 20 metara u pratnji veće kategorije. U ovoj grupi je posebno simpatično bilo što smo imali nekoliko očeva i sinova koju su zajedno polazili tečaj i u konačnici zajedno i položili – izjavio je instruktor ronjenja Zdenko Oroz koji ujedno zahvaljuje klubovima podvodnih aktivnosti Marsonia  iz  Slavonskog Broda i  Adria iz Kraljevice na suradnji i velikoj podršci.

Nakon dodjela diploma i breveta ronioci nastavljaju s radom u klubu, a već su krenule pripreme za slijedeću skupinu polaznika. Cilj im je osnažiti klub s članstvom i imati što više ronilačkih aktivnosti, edukacija, ekoloških akcija, ali i ronjenja za osobno zadovoljstvo.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek