Prvi su na cilj s duže dionice stigli Matija Crnković iz Zagrađa i Jasna Plemeniti iz Našica dok su s kraće Dejan Jakeljić iz Gradiške (BiH) i Vesna Janković iz Nize /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Bilo je 99 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Nizozemske koji su u organizaciji Atletskog kluba Požega, pod pokroviteljstvom grada Požege i Zagrebačke banke sudjelovali na 46. Memorijalnoj utrci “Zvonko Panežić”. Veći broj, njih 57 trčali su na dužoj dionici Velika-Požega koja je staza dugačka 15,6 kilometara. 42 natjecatelja krenula su sa startnog cilja iz Mihaljevaca koja je dužina staze pet kilometara.

Prvi na cilj s kraće dionice u dužini pet kilometara Mihaljevci-Požega stigao je i pobjedu odnio Dejan Jakeljić (ARK Gradiška) iz Bosanske Gradiške, a drugi je njegov klupski kolega Miloš Klindo dok je treći stigao Pieter Kleerevezem (UFC Borne) iz Nizozemske.

Pobjednik s duže dionice od 15,6 kilometara Velika – Požega je Matija Crnković ( MK Hrvatski sokol) iz Zagrađa, koji je imao prolazno vrijeme ’55:31 drugi je Antonio Đurčević (AK Žumberak) iz Brestovca, s prolaznim vremenom ’58:22 dok je treći Davor Blažević iz Đakova koji je dionicu istrčao za ’59:17 minuta.

Među trkačicama prva je na cilj sa duže dionice stigla Jasna Plemeniti (Nexe team Našice) iz Našica, druga je Andrea Lipovac iz Zagreba, a treća Danijela Hofman (Škola trčanja Orahovica) iz Orahovice.

S kraće dionice prva od natjecateljica je stigla Vesna Janković iz Nize, druga je Dragana Peula – Marinović iz Požege dok je treća stigla Jasmina Warde (AK Sisak) iz Kutine.

Nagrade i priznanja uručio je požeški gradonačelnik Darko Puljašić koji je svima zahvalio na sudjelovanju kao i onima koji su sudjelovali u organizaciji.

-Bio je pravi užitak raditi s vama jer ste organizirani, dovodite puno ljudi koji se i na ovaj način upoznaju s ljepotama Požege i Požeštine. I ono što je najvažnije, promovirate zdrave načine života i zajedno odgajamo naše mlade u zdravom, sportskom duhu – rekao je Darko Puljašić, gradonačelnik Požege.

Fotogalerija s kraće dionice: [FGAL id=255359]

Fotogalerija s duže dionice i dodjela nagrada pobjednicima

[FGAL id=255372]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: