PRVI MEMORIJAL DAMIR GILANJ: Pobjednici strijelci kutjevačkog Slavonca, Jelen (Gaboš) i Metak (Osijek), a pojedinačno Živković, Pavošević i Degnal /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Sjećajući se dugogodišnjeg lovca i strijelca Damira Gilanja, člana LD Dilj iz Buka, koji je pokretač lovnog streljaštva u Požeštini, na strelištu u Bzenici održan je prvi memorijal Damir Gilanj koji je okupio 24 streljačke ekipe iz pet slavonskih županija.

-Damir je bio inicijator izgradnje ovog strelišta, mi lovci ćemo uvijek dati potporu ovom memorijalu – kazao je u pozdravnoj riječi Branko Bertelović, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije. Savez je pokrovitelj memorijala koji će postati tradicionalan.

-Drago mi je da je strelište sve više u funkciji, a želim mirnu ruku i uspješan rezultat strijelcima – istakla je otvarajući natjecanje gradonačelnica Pleternice Marija Šarić. Strijelci su u olimpijskom trapu pucali dva puta po 15 hitaca i to sa ramena.

Ekipni pobjednici su lovci kutjevačkog Slavonca, drugi je Jelen(Gaboš), a treći  ekipa Metak iz Osijeka.

Pobjednička momčad je nastupila u sastavu: Pero Bošnjak, Krešo Šebalj, Ivica Pospišil, Petar Miloš i Željko Starčević.

Najbolji pojedinac je Nikola Živković(Jelen, Gaboš) ispred Zvonimira Pavoševića (Jastreb, Čepinski Martinci) i Stjepana Degnala(Srndać, Kešinci).

Nagrade za fair play nastupe primili su Mario Mareković(Fazan, Bušetina-Špišić Bukovica), Mario Pavleković(Fazan, Pitomača) i Ante Dubravac(Srnjak, Kešinci).

Pehare i nagrade je pobjednicima uručio Domagoj Gilanj, sin pokojnog Damira koji je inicirao ovaj memorijal. Među sudionicima je organizirana tombola, a glavni zgoditak – pušku dobio je Damir Kašuba (Srnjak, Kešinci).

Foto: D. Krstanović

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot