Prvi „Agro party“ ispunio očekivanja nizom sadržaja za poljodjelce i poduzetnike /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Ugostiteljski objekt restoran sa prenoćištem „Akademija graševine“ u Venju je organizirao prvi „Agro party“ koji je okupio veći broj poljodjelaca, poduzetnika i gospodarstvenika iz oblasti agrara.

Edukativni dio obuhvatio je stručna predavanja predstavnika Poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe za Požeško-slavonsku županiju. Oni su govorili o sortama vinove loze, te zakonodavstvu i drugim aktualnim temama iz oblasti vinogradarstva, a „Croatia osiguranje“, te obiteljska gospodarstva(Blašković, Toman i drugi) predstavili su svoju ponudu i domaće proizvode.

Sudionici su obišli podrum u sastavu „Akademije graševine“, a bogatu ugostiteljsku ponudu pripremilo je osoblje ovog objekta i „Bistroa Ledić“, kojima je vlasnik  Anđelko Ledić. On je predsjednik Udruge kuhara ove županije, a široj javnosti poznat je po dugogodišnjoj TV emisiji „Anđeoska kuhinja“ emitiranoj na desetak televizija u zemlji i inozemstvu.

Tijekom programa „Agro partya“, koji je za prvu godinu ispunio očekivanja, nastupio je tamburaški  sastav „Paori“ iz Požege.

Foto: D. Mirković

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: