Prva mjesta našim džudašima

Autor: D.K.

POŽEGA – Na dva međunarodna turnira, Kup Dugava koji je održan u Zagrebi i Kup Prijedora održanog u Novom Gradu, u susjednoj BiH na kojima je bilo oko 900 natjecatelja džudaši Judo kluba “Judokan” postigli su zapažene rezultate.

Na međunarodnom turniru Kup Dugava 2014. na kojem su sudjelovali natjecatelja iz 5 zemelja i 20 klubova u svojim kategorijama među 300 natjecatelja prva mjesta u svojim kategorijama su osvojili  Rafael Skeledžić, Luka Radić i  Bruno Vuković dok je drugo mjesto zauzela Lara Peić a treće Mihael Skeledžić.

Na međunarodnom turniru Kup Prijedora održanog u Novom Gradu, u susjednoj BIH nastupilo je preko 550 džudaša iz regije  u kategorijama od najmlađih pa do seniora. Požeženi su nastupili s 4 natjecatelja koji su se vratili sa medaljama. Luka Radić osvojio je drugo mjesto, Bruno Vuković dva prva mjesta u svojoj i u starijoj  kategoriji , Monika Pavličević dva srebra u dvije skupine a Bruno Jovanović je u juniorskoj kategoriji osvojio zlato a u kadetima srebro.

U daljim natjecanjima možemo očekivati samo još bolje rezultate jer su naši mladi sportaši odgovorni i predani u radu i treninzima.

Više iz kategorije